Apr 10, 2013

TEMPLATE BLOG SUDAH BERTUKAR


Petang sat ni buka blog tetiba tengok kat bahagian template dah bertukar gayanya tidak macam dulu dahhh!!! Ermm bila tengok pening sudahh.. dah ler bella ni tak pandai sangat bab-bab cenggitu.. Asalnya nak tukar template tetapi tidak dapat sebab ada kod yang boleh masuk ada kod yang tak boleh masuk. Sesiapa yang buat sudah pun tahu dan ada tutorial untuk cantikkan blog boleh beritahu bella yerr.. Bella nak blog bella macam dulu hu..hu...Please naaaa....

Mood : Susah hati 



7 comments:

  1. Replies
    1. AJ memang la elok tapi kat editing code tu yang berubah

      Delete
  2. http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

    Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

    ReplyDelete
  3. salam.. singgah&follow di sini.. follower #270.. :D

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. 2lah...cik pon mcm tu jugak sis...takut nak tuka2 code..buat mase ne kene tangguh dulu niat nak edit2 tu..kan blog kucar-kacir pulok...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak punya blog dah kucar kacir hu..hu... kena buat blog baru .. insyaallah next month...

      Delete

Sila tinggalkan jejak anda disini, insyaallah bella akan jejak anda juga. Luv u ollsszzz !!!!