Jan 7, 2013

MALAM ESM PENUH GLAMOUR

Petang semua.... u olzsss sihat tak , hopefully korunk sihat-sihat semua and ceria sokmo. Ok, bella nak citer malam esm penuh glamour. Malam ESM ni satu-satunya event mulimah contemporary bagi model-model baru dan lama bergabung untuk merebut trofi sekaligus juara malam esm 2012. Event berlangsung di Kelab Golf Perkhidmatan Awam Bukit Kiara. Event Malam ESM 2012 di rasmikan oleh Yang Berhormat Dato Noriah Kasnon Timbalan Menteri. Kali ini bella salah seorang crew bertugas sepanjang event dijalankan. Ermm macam-macam benda nak dibuat memang sibuk la sebab event ini ada liputan dari media. Antara media yang datang TV1, Nona, Metro, Kosmo, Bernama dan lain-lain. 30 Finalist yang akan catwalk slow muslimah style, soal jawab juri ermm mendebarkan. Bella tengok pon berdebar-debar rasanya mau berpeluh , sejuk tangan dan kaki tapi kami as a crew haruslah bagi keyakinan kepada semua finalist - finalist . Finalist ada yang datang dari penang, johor bahru, kedah, brunei dan lain-lain. Semangat betul kagum la. Event bermula jam 8.30 malam sehingga jam 11pm.Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar. Kami crew-crew yang bertugas rasa lega apabila event sudah pun selesai dan tetamu beransur-ansur pulang but seronok tetap seronok bertugas dengan my team yang spoting moting gitu....Hope dapat bekerjasama lagi di event yang akan datang. Jom tengok gambar.































2 comments:

  1. As salam akak..
    Ecah bru je follow akak..In sha Allah,ade masa akan terjah2 entry akak..

    Salam perkenalan daripada Ecah (^^,)

    http://violetungupurple89.blogspot.com/

    law sudi,follow la blog ecah(budak baru belajar)
    TQ

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan juga buat ecah...

    ReplyDelete

Sila tinggalkan jejak anda disini, insyaallah bella akan jejak anda juga. Luv u ollsszzz !!!!