Jan 9, 2013

CONTEST NAK SKIRT DARI NORZIBEAUTYLICIOUSHOUSE




Petang -petang begini mata bella melambai-lambai dah hu..hu...Bila tengok banner ni kat blog kak norzi ni terus segar bugar . Nak tau kenapa segar je mata bella nih contest dapat baju freee wahhh!!! fashion in motion cewah! ngantuk ilang sudah bila tgk skirt, dress cantik-cantik macam-macam colour gitu. Ekceli bella pernah menggayakan wadrobe norzibeautilicioushouse masa photoshoot AJK CLUB ESM.Wadrobe by kak norzi ler..Kalu kak norzi baca entry saya ni kot-kot masih ingat nora bella ini lah blog saya yang tidak seberapa hu..hu...Kawan-kawan kesayangan jom join contest ini mailerrr mana tau memang dress ke skirt ker blouse kerr nak-nak pink colour wahh!!! terujanya i loikeeeeee.......Nak tau apa syarat-syaratnya boleh klik SINI 

Tag





Mood : tengah berangan nak menang wewitttt !!!!


3 comments:

  1. Tag saya..terima kasih..hehe. insyaAllah, kalau rajin nanti saya join ye.hehe..semoga berjaya. ^__^

    ReplyDelete
  2. najihah datang dr contest y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete

Sila tinggalkan jejak anda disini, insyaallah bella akan jejak anda juga. Luv u ollsszzz !!!!