Dec 26, 2012

NEW YEAR GIVEAWAY BY SHEERA AYA





Selamat Petang semua, thanks to syasya tag segmen ni kat bella. Now kita bersegmen lagi. Untuk tahun baru  yang bakal tiba tidak lama lagi bella berazam untuk menjadi lebih baik lagi dari tahun ini. Memperbaiki kelemahan dari semasa ke semasa . Korang pun mesti ada azam baru kan, so mai la kita bersegmen dan luahkan apa azam korang tahun 2013.Segmen ni ada sponsor hadiah tau nak tau apa syarat-syaratnya klik SINI 

Mood : Berdoa supaya anak-anak membesar dengan baik dan berjaya di dunia dan akhirat 


10 comments:

  1. http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

    Dari giveaway yang sama! Jom tinggal jejak dekat entry Ayna! :*
    FOLLOWED!

    ReplyDelete
  2. jemput singgah ke senarai peserta New Year Giveaway by Sheera Aya. Boleh berblogwalking tambah kenalan. & thanks join my Ga. :)

    http://www.sheeraya.my/2012/12/senarai-peserta-new-year-giveaway-by.html

    p/s untuk komen terbanyak, aya kira termasuk komen reply owner.

    ReplyDelete
  3. GOOD LUCK :)

    http://augustandmarch167.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

    ReplyDelete
  4. hye...
    dr GA yg same...
    da lame follow blog nie ^^
    meh singgah sini -> http://www.iemagurlz.my/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

    ReplyDelete
  5. salam knjungan dari segmen yang sama.. kalau sudi meh la singgah sini.. :-

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

    gud luck ya.. ! ^_^

    ReplyDelete
  6. dri GA yg sama ~
    http://anith-amalina.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html
    done follow ~ follow balik k ;))

    ReplyDelete
  7. reena singgah sini..dr segmen yg sama..done follow :)

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

    ReplyDelete
  8. fara dr GA yg same .
    singgah sini n follow .
    gud luck ! =D

    http://daxkechixsonly.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

    ReplyDelete
  9. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

    ReplyDelete

Sila tinggalkan jejak anda disini, insyaallah bella akan jejak anda juga. Luv u ollsszzz !!!!