Dec 7, 2012

CIK LYEEN'S GIVEAWAY





Petang ini bella nak join GA. Wow suka join GA saper tak nak hadiahhhh ekekekekeke...Ekceli singgah blog cikannesweetyncool terus nak join juga ngeee.. tengs cik ann... Nak tengok syarat-syarat GA boleh klik  SINI . 

Tag



3. amalinaali 


Mood : sedang menunggu waktu balikkkkk !!!!!!!!!!!!!


16 comments:

  1. hye...
    iema dtg dr GA yg sme
    meh singgah blog iema
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah ada time nanti nana buat hokeyyy... thanks sebab tag nana. ^^,

    ReplyDelete
  3. Salam rakan blogger yg dihormati. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
    1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
    2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

    ReplyDelete
  4. Askum,singgah follow dr segmen sama:

    http://sayurlemak.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html
    dari segmen yg sama sila komen dan singgah...good luck..

    ReplyDelete
  6. Dari GA yang sama.. jom balas kunjungan.. TQ ye and all the best!

    http://www.ladyainaa.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yg sama. jom singgah sini dan follow juga :)

    http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama...(cupcake aiskrim)

    jom BW blog kite jugak..


    http://www.eynavsnanie.blogspot.com.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari GA yang sama , kumpulan 1 , cupcake chocolate ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
    dari GA awesome tu
    jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak..scroll bawah sikit baru jumpa button follow

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    tlg like juga entry tu ye :P

    ReplyDelete
  12. Hye!!Datang dari segmen yg sama. Jom singgah ke blog wawa pulak~

    http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama jemput singgah+komen blog saya^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum. Singgah dr GA same.. Dah follow tau, jangan segan2 meh follow sue balik. Ahaks!
    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    nak hadiah meletop tak??

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/meletop-end-year-giveaway-by-panda-comel.html

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    Oh yea, 1 more. Ada rasa nak mengarang cerita tak? Maghi,maghi. Pakat ramairamai kito berseni!

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

    Jom! Hadiah menanti! Ada rezeki, InsyaAllah. Taknak join pon, sudi-sudilah menjengah ye. Jangan marah, sue promote kat sini :DD

    ReplyDelete

Sila tinggalkan jejak anda disini, insyaallah bella akan jejak anda juga. Luv u ollsszzz !!!!