Jan 19, 2014

Handphone GiveAway by Syuhada1981.com





Salam tengahari semua. U olzs dah makan ke . Menu apa hari ini u olzss pilih. Hari ini bella makan yang biasa-biasa aje hehe nak kata diet tu tidaklah cuma breakfast heavy hari ini hehe. Macam biasa bella suka jalan-jalan di blog kawan-kawan bella cari info yang berguna untuk bella hihi, tiba-tiba terpandang blog syuhada1981 buat GIVEAWAY yang menarik tertarik ini. Tengok hadiah-hadiahnya handphone yang kiut-miut gitu so sweet hihi. Bella pula suka tengok mende-mende kiut-kiut nih.Kalau la bella menang GA ini bella nak bagi hadiah ini pada anak bella humaira yang berumur 7 tahun .Anak bella memang suka main handphone, barang-barang kiut miut nih. Memang sesuai gitu kan !!!!! Doakan yer kawan-kawan semua dan bella juga doakan untuk kawan-kawan yang join GA ini. Kepada yang belum join lagi jom join reramai memeriahkan lagio blog syuhada. Klik SINI untuk join.


Mood : happy



 

4 comments:

  1. salam..
    terima kasih sudi join.
    wish you all the best (^_^)

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan , goodluck and jemput yea.
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/super-special-giveaway-by-alya-yaya.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html
    Hadiah : Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu) + RM 50.00 x 4 pemenang
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/mini-ga-bookmark-limited-edition-by.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/my-2nd-giveaway-happy-new-year.html

    ReplyDelete
  3. Salam. Good luck! Jom join GA first sy.
    http://rafydahouse.blogspot.com/2014/01/beauti-giveaway-1-by-rafydahouse.html

    ReplyDelete

Sila tinggalkan jejak anda disini, insyaallah bella akan jejak anda juga. Luv u ollsszzz !!!!