Oct 9, 2013

GIVEAWAY FROM KOREA BY MISHA







Salam kawan-kawan semua. Hari ini nak join segmen GA yang dianjurkan oleh aimi syahirah kenalan blogger bella ini yang semakin berseri-seri . Pengantin baru katakan. Beliau baru saja pulang honeymoon dari korea. Syoknyerrr!!!! Aimi ada give nak bagi kat kita semua tapi yang bertuah sahaja yerr. Now nak cerita tentang minat bella dengan korea ini, bella minat drama-drama korea ini dari winter sonata, stairway of heaven, a gentleman dignity, my fair lady, secret garden dan macam-macam lagi larr.. kalu cerita sampai esok tak abiss ehehehe. Pelakon korea sangat canti halus mulus gebu dan lelaki hensemnyerr. Kalau bella nak pergi jalan-jalan di korea harusla meninjau barang-barang seperti handbag ke, barang make-up .. Orang kata barang makeup di sana murah. Lagi satu aksesori macam keronsang , gelang tangan, rantai , cincin perak di sana murah. Satu lagi budaya orang korea ini  suka menggunakan barangan buatan sendiri dan derang ni jenis disiplin diri dari segi masa dan seumpanya. Terujanya nak pegi sana. Kalau dapat jalan-jalan di korea time snow lagi syokkk manyak syokkk tapi kena tahan sejuk larrr boleh kerr ekekekeke!!!!!. Okeyh itu saja minat bella tentang korea ini. Kalau korang teringin nak pegi korea korang join la GA yang dianjurkan oleh aimisyahirah dan cerita la dulu apa yang korang suka tentang korea. Boleh klik SINI untuk join. Mai naaaa!!!!! 



WINTER SONATA





A GENTLEMAN'S DIGNITY








STAIRWAY OF HEAVEN




Mood : Verangan dulu mana tau honeymoon kali kedua ehehehehe !!!!!



9 comments:

  1. Thanks for joining kak Nora bella..:) Jom blogwalking peserta lain.. http://www.aimisyahirah.com/2013/10/senarai-peserta-giveaway-from-korea-by.html

    ReplyDelete
  2. Assalam babe.. datang dari contest yang sama hehe.. done FOLLOW u b.. mehla singgah jap

    http://www.dhiyaafraabella.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks singgah blog bella. done follow ur blog. mmuah!!!

      Delete
  3. Replies
    1. thanks sudi singgah blog bella. kita dah jalan-jalan di blog u. sangat sweet cute. done follow yerr

      Delete
  4. Blogwalking here ~
    From the same segment, done follow u..mind to follow Atish back okay :3

    http://randomlyawesomeme.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi jalan-jalan di sini. done join ur blog...

      Delete
  5. Salam.. Pemenang telah diumumkan!!! Jom tengok siapa yang terpilih...:) Tahniah!!! Anda pemenang GA ini!!! http://www.aimisyahirah.com/2013/11/senarai-pemenang-giveaway-korea-by.html

    ReplyDelete

Sila tinggalkan jejak anda disini, insyaallah bella akan jejak anda juga. Luv u ollsszzz !!!!