May 31, 2013

SEGMEN WINTER BLOGWALKING BY MYA

                                         


Salam dan apa khabar semua kawan-kawan blogger bella. Bella disini alhamdulillah sihat semua. Sudah lama bella tidak menjenguk bolg bella ini . Blog ini agak suram jer kan. Bella sekarang sibu menguruskan kehiduapn baru bella dan kerjaya bella di office dan kerjaya bella sebagai seorang model pon agak busy. Tetapi bella sangat rindukan kawan-kawan bella di blog ini. Hari ini bella nak join satu segmen. Jom join kawan-kawan ...... Nak join boleh klik SINI 




Tag 

1. cikfie


2. zafarah


9 comments:

  1. dr segment sama. :)
    http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/05/segment-winter-blogwalking-by-mya.html

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. salam. thanks sebab sudi join segment Mya ni:) inshaallah hujung bulan ni blog terpilih akan direview & dapat ole2 from Aussie! anyway senarai peserta boleh semak kat sini & diupdate dari semasa ke semasa:

    http://sweettedy.blogspot.com.au/p/list.html

    jangan lupa BW! take care :))

    ReplyDelete
  4. 279 BW sini dari http://bintuzainal14.blogspot.com

    segmen yg sama
    good luck k. ^^

    ReplyDelete
  5. jom singgah & join segment sy. mari meriahkannya. :)
    http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/06/segment-mencari-pemenang-my-followers.html

    ReplyDelete
  6. salam..dr segmen yg sama..done follow..
    http://nurnaa-irah.blogspot.com/2013/06/segment-winter-blogwalking-by-mya.html

    ReplyDelete
  7. good luck..sy join jugak

    jom join my GA kalau berkesempatan

    http://doodleliciouss.blogspot.com/2013/06/ga-by-cik-cempaka.html

    ReplyDelete
  8. salam. TAHNIAH! awk telah terpilih sebagai blogger bertuah utk segment mya:)) anyway do check the blog kat sini tau utk langkah seterusnya:

    http://sweettedy.blogspot.com.au/2013/07/pemenang-segment-winter-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  9. http://www.kembara-alam-aadk.blogspot.com

    ReplyDelete

Sila tinggalkan jejak anda disini, insyaallah bella akan jejak anda juga. Luv u ollsszzz !!!!