Mar 27, 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER 2013 BY MAK DARA



Teruja apabila tengok GA blog mak dara ni. Banner pon class vouge gitu. Apalagi tarikh tamat belum sampai bella laju-laju join hi..hi.. Rugi kalu tidak join dengan blogger yang femes amos gitu. Mana tau bertuah kan..kan..kan.. dapat la hadiah . If tidak bertuah pun tidak apa ambil sebagai pengalaman he..he.. Syarat-syarat pon tidah susah. Ramai yang nak sponsor untuk GA mak dara kali ini. Ini baru first time join GA mak dara. Apalagi kawan-kawan jom join sebelum 31/3/2013. Nak join dan tengok syarat-syaratnya boleh klik SINI or boleh tengok dibawah. 

SENARAI PENAJA


(copy paste dr blog mak dara)



8 comments:

  1. terima kasih Nora kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
  2. Datang dari segmen yang sama....

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kasih lestari sedap nama.. gud luck u too :)

      Delete
  3. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  5. Aida baru berkesempatan nak terjah blog blogger yang join segmen nie.. terlambat lah pulak. hiks :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete

Sila tinggalkan jejak anda disini, insyaallah bella akan jejak anda juga. Luv u ollsszzz !!!!