Feb 26, 2013

SAYA NAK TSHIRT BLOG? AWAK NAK !!






Petang-petang ni hujan tak kat tempat korang. Putrajaya hujan lerrr.sejuk jerr.. Buka blog terbaca segmen ini menarik minat bella dapat tshirt if terpilih u olzsss siap boleh letak nama blog kita lagi ehehehehe sukerrnyerr. Sekiranya bella terpilih bella memilih design t-shirt No. 2. i loikeee. Ada slogan tau kalu nak join kena lengkapkan slogan. Slogannya berbunyi macam ini "Saya suka Saljucreative kerana owner menganjurkan segmen yang boleh memberi kenangan apabila kita memiliki t-shirt macam souvenier tu dan juga dapat menambahkan ramai kenalan sambil mengeratkan silaturrahim sesama kita"

Nak join boleh klik SINI dan baca syarat-syaratnya..

Adios

12 comments:

  1. Selamat Bersegmen kak..dan semoga berjaya. ^___^

    ReplyDelete
  2. dari contest yg sama. good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

    ReplyDelete
  3. terima kasih ye sudi join contest...

    terus support salju creative k :)

    ReplyDelete
  4. dari CONTEST yang sama .. hehehe .. goodluck ! =D done follow you ~ follow me yeahh .. hehehe .. =D

    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

    ReplyDelete

Sila tinggalkan jejak anda disini, insyaallah bella akan jejak anda juga. Luv u ollsszzz !!!!