Nov 18, 2012

CASTING


Pada hari Sabtu lepas, bella menghadiri sesi casting untuk BAKAT . Macam mana bella tau ada casting of course di facebook wall BAKAT http://www.facebook.com/pages/BAKAT/372381556165634?fref=ts. Ekceli page bakat ini baru lagi then bella ada letak compcard untuk pencarian talent-talent. So bella terpilih untuk datang sesi casting then kawan-kawan yang bella kenal pun terpilih. Apalagi jom kita pegi casting ehehehe..nebess juga la sebab dah lama tidak menghadiri sesi casting nih. Macam biasa my hubby yang hantar sebab kami plan after casting nak p makan meatball ikea. Jam 10.30am start casting ada juri-juri hebat editor majalah nona, koreograf juri, penyanyi zouffri , model catwalk miss watie and model muslimah majalah NUR zue alias. Ermmm tertelan air liur rasanya bila juri-juri hebat dan of course la teliti dalam pemilihan. Apapun bella buat yang terbaik untuk bidan modelling yang bella ceburi ini. Ada sesi catwalk individu, catwalk partner dan pose for photoshoot. Banyak tips-tips yang bella dapat semasa sesi casting tempoh hari. Banyak lagi yang bella harus belajar dan perbaiki kelemahan diri. Yang paling enjoy jumpa member- member yang spoting moting gelak-gelak . Very fun. Casting bersurai jam 1.00pm. Apalagi terus cari makan ler kat ikea..jomm layan gambar-gambar yang diambil waktu casting ...

Mood: Tawakkal 

<3my frens yg gojes mojes <3


me & zue alias (model majalah NUR)

me & dato jonathan (koreograf)
Me & kak watie (model runway & magazine)

me, dato jonathan (koreograf) & zouffri (penyanyi)



3 comments:

  1. Saya ada tag kak nora dalam segmen ni..:) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/segmen-selamat-berkenalan-by-zaty-bakri.html

    ReplyDelete
  2. http://www.blogger.com/profile/16023371880480971681 - tengs sudi jenguk blog akak yang x seberapa ehehe:) tengs tag akak segmen

    ReplyDelete

Sila tinggalkan jejak anda disini, insyaallah bella akan jejak anda juga. Luv u ollsszzz !!!!